Jedinstvena Ponuda-Građevinsko Zemljište na obroncima Fruške Gore - Vrdnik

Šifra nekretnine : 1914

Prodaja 330.000 € - Plac
180.69 ari Štampaj
Lokacija: Banja Vrdnik 

Prodaje se Jedinstveno parče Fruške Gore kakvo se teško može naći u prodaji.
Građevinsko zemljište u vikend zoni, sa panoramskim pogledom na Pavlovačko jezero i Ravni Srem, od Avale do planine Cer. Horizont, koji se može uporediti samo sa morskim.
Na stotinak metara su voda i struja, uz mogućnost bušenja sopstvenog bunara.
Ivicom gotovo ravnog platoa, koji pripada ovoj parceli proplanak se lagano, a potom i strmije spušta ka 70 m nižem, blago talasastom krajoliku po imenu Valdov. Iz tog razloga ova parcela ima takvu poziciju sa koje pogled ne može biti narušen nikakvim objektima koji bi mogli biti izgrađeni u budućnosti. Veliko zemljište, sa dominantnom pozicijom i u isto vreme mogućom potpunom privatnošću.
U neposrednoj blizini od stotinak metara je ogromni kompleks Nacionalnog parka Fruška gora pored kojeg vodi tipičan gorski put.
Ova lokacija je izuzetno perspektivna jer se očekuje i promena statusa zemljišta u smislu mogućnosti izgradnje objekata hotelijerskog tipa sa više spratova.
Sve to u paketu sa tunelom kroz Frušku goru i izgradnjom opštinskog puta koji bi prošao u blizini ovog zemljišta. Tada će se iz Novog Sada na ovo mesto stizati za 11 minuta.
Odlično mesto za lični poduhvat ili investiciju. TRG 021 NEKRETNINE -NOVI SAD , Upisan U Reg. Pos. Broj 1170

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Put, Vodovod, Elektro priključak
  • PONUDA:Specijalna ponuda

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Jedinstvena Ponuda-Građevinsko Zemljište na obroncima Fruške Gore - Vrdnik

156.5ari | 234.000 €
Prodaje se Građevinsko zemljište u vikend zoni, sa panoramskim pogledom na Pavlovačko jezero i Ravni Srem, od Avale do planine Cer. Ova lokacija se nalazi na blagom bregu Fruške gore nadmorske visine 335m, odakle nadvisuje širi kraj. Na placu se trenutno nalazi voćnjak šljiva u punom rodu. Ivicom parcele se pruža kompleks stoletnih hrastovih i lipovih stabala Nacinalnog parka, pored koga je, nakon izlaska iz tunela kroz Frušku goru, predviđena izgradnja novog opštinskog puta, žile kucavice razvoja sevoroistočnog dela Vrdnika. Smatramo to mestom mira i privatnosti koje može biti, pored lokacije za vikendicu ili kuću i odlična investicija čija će vrednost vermenom biti neuporedivo veća. TRG 021 NEKRETNINE -NOVI SAD , Upisan U Reg. Pos. Broj 1170
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Prodaje se odlican plac!

30ari | 31.500 €
Prodaje se odlican plac,plac je gradjevinsko zemljiste,struja i voda su na placu,prilaz placu je odlican,nasut tucanikom.Topla preporuka. TRG 021 NEKRETNINE -NOVI SAD , Upisan U Reg. Pos. Broj 1170
Detaljnije